RSS
SPRÁVY
Technické normy k e-fakturácii
Slovenská technická norma a technická normalizačná informácia o elektronickej fakturácii sprístupnená na stiahnutie na základe sponzorovaného prístupu
viac viac

Technická podpora pre STN v elektronickom formáte
Technická podpora pre STN v elektronickom formáte a služby STN-online
viac viac

DEMO verzia služby STN-online
Na tejto DEMO-verzii služby STN-online si môžete vyskúšať základnú prácu s normami v systéme STN-online
viac viac

Ponuka nových noriem
Nové normy vychádzajú vždy k prvému dňu v mesiaci.
viac viac

Návrh noriem na zrušenie
Oznámenie ÚNMS SR o návrhu na zrušenie niektorých STN
viac viac

Dôležité upozornenie k STN
Dôležité upozornenie k STN nájdete tu:
viac viac

LINKY
Portál technických noriem
Poslať linku stránky emailom Vytlačiť obsah stránky

Zoznam vybraných noriem

Detailnejší popis o vyhľadanej norme si možete pozrieť po kliknutí na jej označenie. Normy si môžete vložiť do košíka v tlačenej, alebo v elektronickej forme. Zoznam vyhľadaných noriem je možné triediť kliknutím na popis "Jazyk", "Označenie" a "Trieda" .

Na prezeranie elektronických noriem potrebujete mať nainštalovaný prehliadač PDF dokumentov a STN Online plugin. Viac informácii o potrebných naištalovaných programoch nájdete na nasledovnej linke -> kliknite tu

Používať objednané normy v elektronickom formáte môžete výlučne v súlade s licenčnými a technickými podmienkami -> kliknite tu



 JAZYKOZNAČENIETRIEDA
Norma
CS CS
STN 57 7602 (57 7602)

Dátum vydania: 15.05.1974

Sterilizované pokrmy - konzervy. Spoločné ustanovenia

zobraziť detail normy s možnosťou objednania viac

Norma
STN 57 7602/a (57 7602)

Dátum vydania: 01.11.1990

Sterilizované pokrmy - konzervy. Spoločné ustanovenia

zobraziť detail normy s možnosťou objednania viac

Norma
STN 57 7602/b (57 7602)

Dátum vydania: 01.02.1991

Sterilizované pokrmy - konzervy. Spoločné ustanovenia

zobraziť detail normy s možnosťou objednania viac

Norma
STN 57 7602/Z3 (57 7602)

Dátum vydania: 20.12.1992

Sterilizované pokrmy - konzervy. Spoločné ustanovenia

zobraziť detail normy s možnosťou objednania viac

Norma
CS CS
STN 57 7614 (57 7614)

Dátum vydania: 08.10.1979

Pečeňová paštéta, konzerva. Norma kvality

zobraziť detail normy s možnosťou objednania viac

Norma
STN 57 7614/a (57 7614)

Dátum vydania: 01.03.1989

Pečeňová paštéta, konzerva. Norma kvality

zobraziť detail normy s možnosťou objednania viac

Norma
CS CS
STN 57 7627 (57 7627)

Dátum vydania: 24.05.1978

Sterilizované pokrmy - konzervy. Hovädzie mäso vo vlastnej šťave. Norma kvality

zobraziť detail normy s možnosťou objednania viac

Norma
STN 57 7627/a (57 7627)

Dátum vydania: 01.03.1989

Sterilizované pokrmy - konzervy. Hovädzie mäso vo vlastnej šťave. Norma kvality

zobraziť detail normy s možnosťou objednania viac

Norma
STN 57 7627/b (57 7627)

Dátum vydania: 01.07.1989

Sterilizované pokrmy - konzervy. Hovädzie mäso vo vlastnej šťave. Norma kvality

zobraziť detail normy s možnosťou objednania viac

Norma
CS CS
STN 57 7628 (57 7628)

Dátum vydania: 24.05.1978

Sterilizované pokrmy - konzervy. Bravčové mäso vo vlastnej šťave. Norma kvality

zobraziť detail normy s možnosťou objednania viac

Norma
STN 57 7628/a (57 7628)

Dátum vydania: 01.03.1989

Sterilizované pokrmy - konzervy. Bravčové mäso vo vlastnej šťave. Norma kvality

zobraziť detail normy s možnosťou objednania viac

Norma
STN 57 7628/b (57 7628)

Dátum vydania: 01.07.1989

Sterilizované pokrmy - konzervy. Bravčové mäso vo vlastnej šťave. Norma kvality

zobraziť detail normy s možnosťou objednania viac

Norma
CS CS
STN 57 7639 (57 7639)

Dátum vydania: 09.06.1977

Luncheon meat pork. Norma kvality

zobraziť detail normy s možnosťou objednania viac

Norma
STN 57 7639/a (57 7639)

Dátum vydania: 01.03.1989

Luncheon meat pork. Norma kvality

zobraziť detail normy s možnosťou objednania viac

Norma
SK SK
STN ISO 11289 (57 7605)

Dátum vydania: 01.05.1999

Tepelne spracované požívatiny vo vzduchotesne uzatvorených obaloch. Stanovenie pH

zobraziť detail normy s možnosťou objednania viac